• Autoschade Miedema
    Venusweg 19
    8938BC Leeuwarden
  • 058-2124140
Caravanschade

Caravanschadeherstel in Friesland

Heeft u caravan schade? Dat is ontzettend vervelend, maar gelukkig goed te verhelpen. Wij beschikken over professionele materialen en passen innovatieve technieken toe, waarmee we er graag voor zorgen dat uw caravan er weer als nieuw uit komt te zien. Uiteraard kunnen we uw caravan schade altijd herstellen, of het nu gaat om een klein krasje of wellicht een flinke deuk in een van de zijkanten. Caravan schade vraagt om een degelijke aanpak, om ervoor te zorgen dat u ook volgend jaar weer veilig op vakantie kunt.

Wij helpen u graag weer op weg in onze professionele werkplaats.

Spotrepair bij caravan schade

Blijft de caravan schade beperkt tot een klein krasje of een deukje waar ook wat lakschade bij komt kijken? Ook in dat geval zijn we u graag van dienst. We zorgen er met spotrepair voor dat we uw caravan er weer als nieuw uit kunnen laten zien. Het grote voordeel van spotrepair is dat we niet uw complete caravan hoeven te spuiten. Er zullen bovendien geen kleurverschillen optreden in de lak.

Vervanging van panelen

In het geval van caravan schade ontkomt u er in bepaalde gevallen niet aan de panelen te laten vervangen, bijvoorbeeld wanneer deze een flinke deuk op hebben gelopen of zelfs zijn gebroken. Een caravan kan aardig wat te verduren krijgen wanneer u te maken krijgt met een ongeval of een aanrijding. De materialen zijn in veel gevallen expres niet te stug uitgevoerd, waardoor de panelen wat meegeven in het geval van een aanrijding. In het geval van caravan schade kan het daarom van belang zijn om de panelen te vervangen, zodat alles weer netjes afsluit en u een degelijke caravan bij u heeft.

Caravan schade en spuiten

Tenslotte kunnen we uw caravan spuiten, wanneer u te maken heeft met caravan schade en de lak daarbij flink is aangetast. We maken gebruik van onze spuitcabine en zorgen er op die manier voor dat uw caravan de kleur weer krijgt die deze altijd al had. U bent uiteraard vrij in de kleur die u aan wilt laten brengen, maar we kunnen er uitstekend voor zorgen dat dit de bekende kleur is die de caravan verder ook heeft. We kunnen uw caravan schade op die manier helemaal wegwerken, zodat u er na de reparatie niets meer van terug zal zien.

Benieuwd wat Autoschade Miedema voor uw caravanschade kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.